Het retourneren van een bestelling

Is een artikel toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@shoelala.nl, waarin je jouw naam, factuur en/of ordernummer, artikel en eventuele reden van retour doorgeeft. Vervolgens stuur je de artikelen op eigen kosten naar het volgende adres:

Shoelala
Eerste Sweelinckstraat 1a
1073 CK Amsterdam
Info@shoelala.nl

Vergeet hierbij niet je factuur/order (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kunnen we je retour het snelst verwerken. Zodra we je item hebben ontvangen en je retour hebben verwerkt, ontvang je van ons een bericht.

Wil je schoenen retourneren? Let er dan op dat je de schoenen in de schoenendoos doet en vervolgens in een verzendzak of verzenddoos. Alleen zo houden we de schoenen én de schoenendoos in goede staat.

Retourneringsvoorwaarden

Je hebt een week de tijd om de artikelen te retourneren vanaf de dag dat je de bestelling ontvangt. Wil je een artikel ruilen? Stuur het artikel retour en plaats een nieuwe bestelling. Uiteraard ben je welkom in onze winkel om het artikel direct om te ruilen.

Verzendkosten
Het ophalen en retourneren in de winkels is altijd gratis. Bij een online bestelling vanaf € 74,95 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voorwaarden retour
Zorg ervoor dat de artikelen:
– Binnen de zichttermijn van 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd
– Ongedragen zijn en geen gebruikssporen vertonen. 
– Het artikel dient in de originele verpakking te zitten.
– Oorbellen mogen niet geruild of geretourneerd worden.